Конфузии и дилеми – мистеријата на првиот состанок

Да бидеме свои, опуштени, слободни... Кој ќе го преземе првиот чекор, како треба да заврши првиот состанок?
Датум: 22 јул 2012
, Автор:

Фотографии кои ја предизвикуваат вашата перцепција за реалноста

Доколку сте сигурни во она што го гледате на фотографиите на германскиот фотограф Мартин Валдбауер, тогаш подобро погледнете уште еднаш.