конфликти | Кафе пауза

3 хороскопски знаци што ги очекува бурен период во следните неколку дена

Рускиот астролог Павел Глоба предупредува на неповолни аспекти што најмногу ќе ги погодат овие 3 хороскопски знаци.

Конфликт за време на празниците: Овие 7 теми најчесто предизвикуваат расправии во семејството

За време на празничниот период се зголемува нивото на стрес, па многу семејни проблеми може да испливаат на површина.

Како да ги читате туѓите мисли за време на конфликт?

Реално, конфликтите се неизбежен дел од сечиј живот. Секој се расправал со некого, без разлика дали тоа е колега, член од семејството или пријател.

Колку соништата ни влијаат на животот во реалноста?

Дали некогаш ви се случило да сонувате некоја ваша блиска личност во негативен контекст, а после будењето да продолжите да и бидете лути?