„Нано“ – кафе-масички со ЛЕД технологија

Кафе-масичките „Нано“ претставуваат сет составен од два елементи со различна висина. Дизајнирани се од Менегело Паолел за потребите на компанијата „Emoh“, а истите му ја донесоа наградата „Red Dot“...
Датум: 12 јан 2011
, Автор: