Мечка крадец

Една мечка нашла нешто што ѝ се допаѓа и решила да си го земе со себе.

Притиснете едно копче и добијте модерна соба

Со притискање само едно копче, големиот сандак, се претвора во модерен и удобен простор за живеење.