конструктивно | Кафе пауза

Знаете ли да водите конструктивни дискусии?

Дискусиите треба да бидат конструктивни и да се извлече некаква поука од нив, но и да се дојде до некој заклучок или план за во иднина. Затоа, споделуваме неколку совети со цел дискусиите да имаат конструктивен крај.
Датум: 19 мар 2015
, Автор: