Како да ги навикнете новите чевли на вашите стапала?

Најчесто, секој пар нови чевли кои ќе ги купите, ви создаваат болки на стапалата. Ова се неколку трикови кои ќе ви помогнат да ги прескокнете болките и веднаш да уживате во своите нови чевли.
Датум: 29 дек 2012
, Автор: