Дали се помали шансите мажите да користат презервативи кога сметаат дека партнерката е привлечна?

Иако истражувањето било мало и се засновало на прашалник, резултатите биле изненадувачки.

5 причини поради кои не сакате да користите кондом и 5 нивни решенија

Наместо да продолжите да играте руски рулет в кревет, разгледајте ги овие неколку решенија на најчестите проблеми и имајте безбеден секс.

Најсрамните и најлудите работи кои жени ги направиле за најдобрите другарки

Некои жени се пресрамиле и ги кажале најлудите и најсрамните работи кои ги направиле за своите најдобри другарки.
Датум: 05 мар 2014
, Автор:

Кондом кој се отвора само со една рака

Тие неколку секунди додека тој го извлече кондомот од непрактичната кесичка, можат и тоа како да го убијат сексуалното расположение, кое требало да се одвива спонтано.

Дали е безбеден сексот во вода?

Сексот во вода звучи навистина возбудливо, но дали сте размислиле добро за несаканите последици кои може да ги донесе, како и за тоа колку е безбеден?
Датум: 09 авг 2012
, Автор: