6 работи што ќе ви се случат кога ќе бидете во подобра форма

Сега сте на точката А: моментот кога вежбате со цел да бидете во подобра форма. Некогаш сте мотивирани да вежбате, некогаш не, но чувствувате обврска да вежбате секој ден. Но, животот ќе изгледа поинаку кога ќе стигнете на точката Б.

Спортувањето и животните лекции кои произлегуваат од него

Спортот е најдобар начин за одржување на физичката кондиција, за правилен развој и е фактор за подобро здравје кај луѓето. Меѓутоа, спортот доста влијае и на менталното здравје.
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Вежби кои прават чуда: обликувајте го телото за 6 минути

Доколку спаѓате во оние кои секогаш имаат некаков изговор да не одат на тренинг, ова е вистинското решение за вас.