Зошто авионите оставаат бели траги на небото?

Како науката за воздухопловството го објаснува овој интересен феномен?

Неверојатен „облак од цунами“ во Флорида

Неверојатен временски феномен беше забележан покрај бреговите на плажата Панама Сити во Флорида. Овој несекојдневен „облак во форма на бранови“ се случува во многу специфични временски услови...
Датум: 14 феб 2012
, Автор: