Конверс | Кафе пауза

Фраерски модел патики од Конверс

Соработката помеѓу дизајнерот Џон Варватос и Конверс резултирала со одличен пар високи патики кои се многу модерни и изобилуваат со интересни детали.

20 интересни дезени на култните патики „Старки“

Ова се еден мал дел од најинтересните модели на овие култни патики...