Феноменот на озборувањето

Можеби и би ги оправдала хроничните озборувачи. На пример, доколку стварно немаат сопствен живот и свои проблеми, нека се занимаваат со туѓите, на крајот на краиштата, кој им брани...
Датум: 28 јул 2013
, Автор:

Комшии

Ги поздравувате од сабајле или си замислувате дека се невидливи?
Датум: 09 феб 2013
, Автор:

Како да се справите со проблематичните соседи?

Многу соседи завршуваат на суд како резултат на лоша комуникација. Ако се слуша гласна музика од станот на соседот, полицијата е веднаш очигледен одговор. Но, со добра комуникација, ќе заштедите пари, време и нерви.