Кои се трите најљубопитни хороскопски знаци што обожаваат да озборуваат?

Овие три хороскопски знаци обожаваат да дознаваат нови нешта и да пренесуваат озборувања.

10 типови девојки со кои машките сакаат да излегуваат – дали сте една од нив?

Во оваа поделба накратко се опишани неколку типови девојки кои докажано го привлекуваат машкото внимание.
Датум: 28 апр 2012
, Автор:

Што треба да кажете на вашето интервју за да ја добиете посакуваната работа?

Интервјуата за работа се еден вид натпревар. Се прашувате како токму вие да победите во „морето“ од дипломирани и магистрирани луѓе? Не губете надеж!
Датум: 24 сеп 2010
, Автор: