5 начини да препознаете дали страдате од комплексот „Пепелашка“

Овие Пепелашки не живеат во сегашноста, туку во некој свој замислен подобар живот кој ги чека некаде далеку.

Нацистичкиот хотел со 10.000 соби, во кој никој не престојувал

Овој хотел се наоѓа на брегот на островот Риген во Германија, а се протега на простор од скоро 5 километри покрај бела песочна плажа...

„Paradisus“ хотели – гламур кој ќе ве помести од столчето

Во луксузните одморалишта „Paradisus“, посетителите можат да доживеат едно комплетно ново искуство на неизмерен луксуз покрај прекрасните крајбрежја на Доминиканска Република, Мексико и Костарика.

Неверојатен иглу хотел

Секоја година тимот на „Iglu-Dorf“ создава неверојатни иглу хотели на неколку различни места на Алпите и на Пиринеите. Потребни се околу 3.000 тони снег за да биде изграден секој дел од комплексот.