комплекси | Кафе пауза

Како да воспитате дете без комплекси: 5 реченици на кои родителите треба да заборават еднаш засекогаш!

Дури и една сосема навидум невина реченица може да влијае на детската психа.

И тие имаат комплекси: Славните дами откриваат што не сакаат на себе

Иако секогаш се дотерани и во топ форма, овие славни дами не се задоволни од својот изглед.

Без комплекси: 10 знаци дека целосно го прифаќате и сакате вашето тело

Погледнете ги следниве знаци кои укажуваат на фактот дека го сакате вашето тело и дека воопшто не се грижите доколку имате некој килограм плус...

Зошто не треба да се грижите за целулитот?

Грижата за целулитот е нормална појава кај секоја девојка и жена, но доколку ви станува опсесија прочитајте зошто не треба да се грижите за целулитот.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор:

14 причини зошто да го сакате сопственото тело

Ова се 14 причини зошто треба да престанете да бидете опседнати со тежината и да почнете да се сакате себеси токму онакви какви што сте.
Датум: 24 апр 2014
, Автор:

Елегии од селската идила

Крајно време е оние кои си лечат комплекси потпирајќи се на своето потекло да си стават во главите еден факт: ништо за тебе не кажува местото каде живееш, ами твоето однесување и твоите успеси.
Датум: 13 окт 2013
, Автор: