Домашни кино сали инспирирани од филмови

Помеѓу подобрите ги издвоивме пештерата на Бетмен, планетата на смртта од „Војна на Ѕвездите“, пиратски брод од „Пиратите од Карибите“, бродот Ентерпрајз од „Ѕвездени патеки“...