Секојдневните проблеми на една бремена жена

25 слики кои нè засмеваат, но и реално ни ги прикажуваат секојдневните проблеми на бремените жени...
Датум: 11 ное 2015
, Автор:

Најголемите стравови на луѓето претворени во комични илустрации

Илустраторот Френ Краус ги замолил луѓето да ги споделат со него нивните најчудни и најбесмислени стравови за да ги претвори во илустрации во вид на кратки стрипчиња.
Датум: 02 јан 2015
, Автор:

Разлики помеѓу животот додека сте сингл и животот во врска

Некои промени си доаѓаат со годините, но голем дел од животните ситуации се менуваат под влијание на заедничкиот живот со партнерот...
Датум: 21 мај 2014
, Автор:

Генијалноста е…

Стрипот ја прикажува генијалноста на човекот како процес, разделена на 10 поединечни сегменти.
Датум: 10 авг 2013
, Автор: