Моќен одговор на покрупна жена која добила коментари дека не го заслужува нејзиниот згоден сопруг

Прочитајте ја целосната порака на Џена која ќе ви докаже дека има многу поважни работи од изгледот кога станува збор за љубовта...

Како да направите некој да се чувствува многу паметно?

Психологот Гречен Рубин вели дека ги дава овие совети не за да манипулирате со другите, туку за да направите тие да се чувствуваат убаво поради придонесот што го даваат на темата на којашто разговарате.

Видови „фејсбукери“

Различни луѓе различно го доживуваат Фејсбук, но можат да се забележат неколку групи на Фејсбук-пријатели кои сите ги имаме. Еве една листа во која сигурно ќе препознаете некој ваш пријател...

Хорска изведба за феноменот Фејсбук

Замислете како би звучеле вашите Фејсбук статуси и коментари кога би биле испеани од страна на професионален хор? Не може да си замислите? Овој австралиски хор ќе ви покаже...

Астрологијата и првиот коментар после секс

Каков коментар може да очекувате од луѓето со различен хороскопски знак после сексуалниот чин?
Датум: 30 авг 2010
, Автор: