Најсмешните цитати од Стив Мартин кои сигурно ќе го разубават вашиот ден

Знаејќи како да го насмее секој човек кој го слуша и гледа во живо или пред малите екрани, некои од неговите најсмешни цитати сигурно ќе ви го разубават денот.

7 типови пријатели кои треба да ги имате во вашето друштво

Пријателството нема цена и секому му е потребно. Ова се неколкуте категории пријатели кои би требало да ги имате во вашето друштво...