колкови | Кафе пауза

13 факти за женското тело

Сигурно многупати сте се запрашале дали вашиот организам функционира како и на другите луѓе. Ви ги откриваме најважните анатомски и функционални параметри на просечното женско тело.
Датум: 22 дек 2014
, Автор:

Што кажува градбата на вашето тело за вашиот сексуален живот?

Понекогаш вашиот сексуален живот комплетно зависи од моменталниот партнер, колку ви е добар сексот и претходното искуство. Но, науката не се согласува со ова.
Датум: 25 апр 2014
, Автор:

Вежби за стегнати и секси нозе

Следните 4 вида вежби правете ги барем двапати неделно. Правете ги во серија една зад друга, по 15 за секоја нога.

Облини, ќе ве молам!

Важно е како ја пренесувате таа ваша внатрешна енергија, кај и да сте, какви и да сте, што и да правите, движете се како кралици, бидејќи токму тоа и сте, кога не им робувате на комплексите.
Датум: 17 мар 2013
, Автор:

Основни форми на женското тело

Каква форма има вашето тело, на што да обрнете внимание и како да го одберете вистинското парче облека според вашата форма?
Датум: 21 мар 2012
, Автор:

Неколку чекори до правилно држење на телото

Денешниот начин на живот бара најголемиот дел од времето да го поминуваме седејќи, со што доброто држење на телото е отежнато. Применувајте ги следните неколку совети секојдневно и тоа ќе се промени кон подобро.

Научно докажани начини да изгледате поатрактивно во машките очи

Истражувањата велат: носете црвено, смејте се на неговите шеги, замавнете со колковите, не држете строги диети...

Прошетка која ги излудува мажите

Откријте која е магичната формула за чекорење на улица која ги излудува мажите.