Неверојатни фотографии со автомобили кои ќе ви ја разбудат фантазијата

Одлична колекција на фотографии со дел од најпознатите брендови на автомобили ширум светот.

Најпродаваните автомобили во земјите ширум светот

Можеби не се добиени некои неочекувани резултати, но сепак интересно е да се погледне која кола е најпродавана во повеќето земји од светот.

Што сакаат машките?

Едно истражување покажало дека машките често не го признаваат она што навистина го посакуваат, па затоа истражувачите побарале второ мислење од нивата понежна страна.
Датум: 30 сеп 2010
, Автор: