Стаклени колиби за релаксација во Шведска

Дали се сеќававте кога сте биле мали и кога вашите родители ве испраќале во собата бидејќи не сте биле мирни? Зарем не сте посакале да можете да го направите тоа и со некој возрасен?

Луксузниот хотел „Ayada“ на Малдивите

Луксузниот хотел „Ayada“ на Малдивите е можеби најоптималното тропско место за авантуристички одмор. Сместен во кристално сината вода на Индискиот океан, комплексот направен во стил на мали колиби...