колекционери | Кафе пауза

Во светот на Јадро фигурите

Дознајте зошто овие порцелански фигури се толку привлечни за колекционерите.

Најнеобичните монети на 21-от век

Колекционерството на монети е широко распространето хоби. Но, постојат ретки примероци од овие парички со неверојатно висока цена, па оттаму од хоби тоа полека преминува во сериозен бизнис.
Датум: 03 апр 2012
, Автор: