Направете „дождовна“ честитка

Еве една супер идеја за честитка што можете да ја направите сами за нечиј роденден кој е токму овој месец или по некој друг повод кој е во овој период.

Цинични фотографии кои ја покажуваат непријатната вистина за модерниот свет

Погледнете ги овие фотографии кои со себе носат моќна порака.

Филм за Леонардо Дикаприо направен од неговите филмови

Одличниот актер Леонардо Дикаприо доби кус филм посветен на него, односно на неговата кариера.

Уф, колку е убав светот…

Ова е еден од оние кратки филмови кои со секој свој кадар се обидуваат да ви кажат дека светот е преубав.

Љубовта е едноставна

Погледнете ја оваа љубовна приказна претставена низ илустрирани фотографии. Љубовта е многу едноставна кога се пристапува со позитивни емоции, зар не?
Датум: 26 фев 2011
, Автор: