Оваа кокошка тргнала на пат околу светот со својот човечки пријател

Погледнете го ова интересно и необично пријателство кое го привлече вниманието на целиот свет!

Конечно одговорено! Што било прво, јајцето или кокошката?

За наша среќа, наредново видео конечно може да стави крај на многуте неспани ноќи поминати во размислување на оваа тема.

Љубовна приказна за едно прасе и една кокошка

Понекогаш навистина не е важно што се појавило прво, дали јајцето или кокошката. Едноставно љубовта е поважна од сè...

Мижете 1 минута и на вашата трпеза ќе се појават палачинки

Доколку по дома ви се наоѓа една кокошка и го поседувате уредот „Pancake-Omatic“, омилениот појадок на милиони луѓе ширум светот, може да се појави на вашата трпеза за само 1 минута!

Како Дедо Мраз може да ги достави сите подароци во една ноќ?

Ова е една кратка и мошне интересна листа на факти, од која ќе научите многу работи од секојдневниот живот, кои досега тешко дека сте ги сретнале.

Би носеле ли топка сладолед околу вашиот врат?

Би сакале да носите ѓерданче со приврзок печурка, обетки на кои висат две „печени“ кокошки или прстенче со пржено јајце на око?

Баба Рога и нејзините „митолошки колеги“

Се сеќавате ли на Баба Рога? Многумина од нас штом го слушнеа ова име стануваа најпослушните деца на светот, ги празнеа чиниите и веднаш заминуваа на спиење. :-)
Датум: 16 феб 2012
, Автор: