Оптичка илузија што ги збуни сите: Каде е проблемот на фотографијата со трите жени кои седат на клупа?

Оваа фотографија стана вирален хит откако поголемиот дел од луѓето не можеле да откријат што не е во ред со неа. Можете ли вие да го најдете проблемот?

Иновации кои му се потребни на светот

Ситниците незабележливо ни одземаат голем дел од времето и од трпението. Затоа, треба овие иновации да ги поставиме што поскоро и во практична употреба, и тоа насекаде.
Датум: 07 ное 2014
, Автор:

Маркетинг кампања за градот на иднината

Ова е една неодамнешна маркетинг кампања на компанијата „IBM“ наречена „People For Smarter Cities“, каде што тие ги повикуваат луѓето да разменат идеи за градот на иднината...

Фантастични идеи за реупотреба на стари предмети

Сигурно по дома имате безброј некорисни предмети, кои на времето сте ги користеле и ви биле драги, па сега сте приврзани и ви е тешко да се ослободите од нив.

Животот на една клупа

Украинецот Евгениј Котенко изработил серија фотографии, на кои е прикажана 4-годишната историја на една клупа. Таа е лоцирана пред неговата зграда, блиску до објектот на владата и отсликува исклучително интересни настани од секојдневието.
Датум: 12 ное 2012
, Автор:

Клупа „обесена“ на балони

Клупа што виси на балони... Радост за секое дете.
Датум: 04 јун 2011
, Автор:

Клупа што „ве гледа“ додека твитате

Замислете си: седите на клупа и си твитате, а вашите пријатели во живо следат, не само што пишувате, туку буквално вас и вашата непосредна околина. Ова не е обид да се замени Големиот брат...
Датум: 26 апр 2011
, Автор:

Клупа направена од 1.000 колани

Свиочната структура има метална рамка на која се навртени колани, создавајќи удобна површина за седење. Сите појаси употребени за изработката на ова дело се собрани преку донации...
Датум: 22 дек 2010
, Автор: