клонирање | Кафе пауза

Родена е првата клонирана мачка во Кина

Клонирањето домашни миленичиња станува се повеќе популарно во Кина.

ТВ серија: Црно сираче (Orphan Black)

Кога излезот од проблемите е влез во нов свет каде има многу такви како тебе
Датум: 16 јул 2013
, Автор:

Сплескан морски еж кој самиот се клонира

Чуден морски вид кој има одличен одбранбен механизам - може да се клонира, со цел да се заштити од предатори.

Моќта на матичните клетки

Медицинските проучувања, што опфаќаат ползување од основните телесни клетки, познати како матични клетки, е област од која може многу да се очекува.