Се плашите од кловнови? Дознајте од каде потекнува вашиот страв

Фобијата од кловнови се нарекува коулрофобија и постојат многу хорор филмови во кои главните негативни ликови се токму кловновите.

Се плашите ли од кловнови? Морничави портрети од кои ќе имате кошмари

„Clownville“ е фотосерија која се состои од гротескни портрети на застрашувачки кловнови чии креатор е францускиот фотограф Еоло Перфидо.
Датум: 05 мај 2015
, Автор: