Победете ја летната жештина во вашиот дом со помош на овие трикови

Лесни трикови коишто не бараат дополнително вложување пари!

Како самите да направите клима уред со помош на картон и пластични шишиња?

Оваа едноставна конструкција веќе била поставена во повеќе од 25.000 домови во Бангладеш каде успешно ги намалува високите температури.

Се прашувате како да ги преживеете летните горештини без клима уред? Погледнете ги овие алтернативи!

До пред неколку години живеевме без клима уреди и се разладувавме на поинакви начини...

5 закони за користење клима уреди кои никако не смеете да ги прекршите

Користењето клима уреди може да има негативни последици кои лесно можат да се избегнат доколку се придржувате до основните правила.

Како да се изладите без клима уред?

Топлите денови веќе пристигнаа, па доколку немате клима уред во домот или пак кога ќе се најдете во викендичка без систем за ладење, можете да го примените овој многу едноставен и евтин, а сепак ефикасен трик.
Датум: 11 јун 2014
, Автор:

Лошата страна на клима уредите

Tреба да се знае дека климатизерите со себе носат и опасност, која најчесто произлегува од нерационално наместена температура и од неправилно одржување...