Стипендии за HR Academy 2015/2016

Клиар Вју Бизнис Тренинг Центарот (Clear View Business Training Center) Ве поканува да бидете дел од есенската генерација на стручната Академија за управување и развој на човекови ресурси (HR Академија 2015/2016).
Датум: 31 авг 2015
, Автор: