Ненадејно губење енергија, финансиски проблеми, љубовни караници: 8 знаци дека некој ви фрлил клетва

Отсекогаш сте биле енергични, но потоа одеднаш и без никакво објаснување сте „потонале“?

Куклица – оживување на старата легенда

Најпознатата легенда за ова место вели дека во дамно минато, на една свадба во селото Куклица се случила огромна трагедија...
Датум: 06 јул 2012
, Автор: