Малите тајни на убавината на Клеопатра

Во времето на Клеопатра немало неограничен избор на козметички производи, така што нејзината убавина е сведена само на производи засновани на природни состојки од растително или од животинско потекло.

Египетски рецепт за младешки сјај на кожата

Експертите за нега на убавината на кожата тврдат дека токму Клеопатра го смислила овој рецепт за хидрирање на кожата, кој ѝ дава младешки сјај.

10 факти кои звучат како лага, но се вистинити

Ви претставуваме 10 факти кои ќе ве остават збунети и вчудовидени, токму како фаците кои ги прави Бритни. :)
Датум: 11 јан 2015
, Автор: