Класот

А класот не би бил клас без умислената што прави фотосесии по школски вецеа. Отишла во веце и се слика. Позадина и се плави искршени плочки изналепени со паломи и прави некои испупчени пози.
Датум: 22 јан 2013
, Автор:

Поглед во училниците ширум светот

Серија фотографии која ја доловува вистинската атмосфера во училниците ширум светот, економските и социјалните прилики и нормите во различни општества...