кисело тесто | Кафе пауза

Интервју со @zrncebakery: Место каде сите можат да пробаат вкусни лепчиња и печива

Денес сакаме да ве запознаеме со Теа од виртуелната пекарница Зрнце, која ни раскажа повеќе за нејзината љубов кон лепчињата и печивата.