Алкална вода што ќе ви помогне да ја контролирате рН вредноста на вашиот организам

Поради нездравата исхрана и лошите навики, многу луѓе ја зголемуваат киселоста на нивниот организам.

Пијалак од 4 состојки кој ќе ви помогне да се справите со бактериите и киселоста во телото

Во современиот начин на живот преовладува храната која создава киселост во телото.