Ѕвездите некогаш и сега

Како изгледале тие кога не биле толку познати и немале никаков гламур и брендирана облека? Дознајте од фотографиите . :)

Филм: Превртено (Upside Down)

Романтична приказна сместена во свет од фантазијата