Киргистан | Кафе пауза

Убавините на Киргистан

Луѓето кои ја посетиле оваа мала земја велат дека не очекувале многу од неа, но го добиле токму спротивното. Испреплетена со убави планински масиви, Киргистан има многу што да понуди.
Датум: 13 дек 2012