Киненова Скопје | Кафе пауза

5-9 октомври: „Киненова Скопје“ – Нов филмски фестивал за дебитанти

Ова е прв фестивал во Македонија чијашто главна селекција за награди е посветена на дебитантите, а е еден од ретките такви фестивали во Европа и во светот.
Датум: 23 сеп 2016
, Автор: