Ким Јонг Ун | Кафе пауза

11 чудни факти за Ким Џонг-ун

Ова се 11-те интересни факти за најнепредвидливиот политичар кои можеби ќе ви докажат дека Ким Џонг-ун не е толку страшен...

Филм: Интервју (The Interview)

Зулендер на гости кај големиот лидер