Ким Јонг Ли | Кафе пауза

Ким Јонг Ил работел и како Диџеј?

По смртта на „милиот лидер“, на интернет почнаа да кружат безброј фотографии, кои го прикажуваат во добро друштво со најдобрите светски диџеи.