Кој би помислил дека би можеле да ги научиме овие стилски лекции од Ким Кардашијан?

Ким во последните неколку години се обидуваше да создаде стил по кој ќе биде препознатлива. Со сигурност можеме да кажеме дека таа е позната по својот секси изглед...

Забавно момче станува дел од фотографиите на познатите ѕвезди

Патрик Торендал, попознат како Пиџет направил импресивна колекција од фотографии со познатите ѕвезди, но ниедна од нив не е вистински фотографирана.

4 причини зошто славните даваат лош пример

За да биде некој „селебрити“ во денешно време не треба да поседува кој знае какви квалитети...