Џиновски килим од цвеќиња

Неверојатен килим од скоро милион цвеќиња составен за само неколку часа...
Датум: 14 апр 2012
, Автор:

Впечатливи килими од плишани мечиња

Интересни се и карактеристични бидејќи се направени од најразлични рециклирани плишани мечиња кои им припаѓале на повеќе сопственици.