Киклот – вежбајте со стил

Ако вашиот работен ден се базира претежно на седење пред некој дигитален уред, тогаш сигурно барем еднаш во вашиот работен век имате почувствувано болка во грбот. За да се избегне тоа, веројатно многупати сте прочитале дека треба да правите кратки паузи со движење или во идеални услов
Датум: 16 мар 2011
, Автор: