7-те модни заповеди на Кејт Мос

И додека мислите дека нејзиниот стил на облекување ви е совршено познат, размислете уште еднаш и прочитајте ги седумте модни заповеди на Кејт Мос, кои уште еднаш го потврдуваат неповорливиот стил на оваа модна икона.

Историјата на турбанот

Погледнете како традиционланиот турбан се развивал со текот на времето и станал еден од најпривлечните модни додатоци.
Датум: 30 окт 2012

Кејт Мос во пролетната колекција на „Mango“

Манекенката Кејт Мос е новото заштитно лице на модната куќа „Mango“. Претставниците од модната куќа велат дека Кејт е избрана да го претставува брендот, бидејќи таа е пример за урбана, независна и силна жена...