Кејптаун каков што не сте го знаеле

Кејптаун е вториот најнаселен град во Јужноафриканската Република, веднаш по Јоханесбург.
Датум: 15 јун 2012

Планинска куќа која се вклопува во природниот амбиент

Оваа планинска куќа претставува уште еден пример како луксузното и модерното може да коегзистира со природното.

Велосипедистот Дени Мекаскил го „растури“ Кејптаун

За него, градот претставува едно огромно спортско игралиште, каде тој со леснотија изведува екстремни потези.
Датум: 16 јун 2011
, Автор: