Кетнис Евердин | Кафе пауза

Книга: „Мокингџеј“ – Сузан Колинс

Последниот дел од феноменалната трилогија, завршеток достоен за претходните два дела.

Книга: „Раѓањето на огнот“ – Сузан Колинс

Девојката која гореше, симболот на револуцијата се враќа во арената. Но овој пат, само победата не е доволна.