Кендис Сванепол | Кафе пауза

5-те девојки кои се прогласени за најсекси модели во 2014 година

Листа од „FashionTV“ која ги вклучува најжешките модели за оваа година...

Кендис Сванепол ново заштитно лице на „Swarovski“

Познатата моделка на „Victoria’s Secret“, Кендис Сванепол, од неодамна стана заштитно лице на колекцијата пролет-лето 2013 на компанијата „Swarovski“.