7 работи кои келнерите би сакале да престанеме да ги правиме

Иако понекогаш ни изгледа дека ги чекаме келнерите цела вечност да дојдат и да нарачаме, за нив не е лесно затоа што понекогаш прават неколку работи истовремено.

Јапонска кафетерија вработува парализирани луѓе како келнери

Во сферата на технологијата, келнерите роботи не се нов концепт и веќе се користат во кафетерии и ресторани ширум светот.

5 работи со кои најверојатно ги нервирате келнерите

Проверете дали правите некоја од следниве 5 работи и веднаш променете го начинот на однесување...

9 работи кои само келнерите ќе ги разберат

Нивниот свет е сосема поразличен од вашиот и затоа само тие можат да ги разберат овие работи.

Кинески ресторан во кој ве услужуваат роботи

Еден ресторан во Харбин, Кина има вработено 20 роботи кои ја спремаат, сервираат и служат храната, а воедно и ги анимираат гостите. Ресторанот започнал да работи во јуни, 2012 година.