Кевин Спејси | Кафе пауза

Фотографка од Сан Франциско го редефинира терминот „Американска убавина“!

Сечие тело е убаво, само потребна е вистинската личност за да го забележи тоа.

ТВ серија: Куќа од карти (House of Cards)

Гледајте ги сите 26 епизоди наеднаш за да ги мразите уште повеќе...
Датум: 13 јан 2015
, Автор:

Филм: Предупредувачки повик (Margin Call)

Еден поинаков поглед на финансиската криза што ја потресе светската економија...
Датум: 26 окт 2012
, Автор: