Кајли Миног со заводлив календар за 2012 година

Австралиската пејачка Кајли Миног пред некоја недела го објави својот календар за 2012 година. Календарот е достапен да се купи онлајн на официјалниот веб-сајт на Кајли Миног за само 8 фунти.