Генијалец направил лифт за куќичка на дрво со помош на велосипед

На Итан Шласелер му дошло преку глава секојдневно да се искачува по скали до неговата куќичка на дрво, по шест милиони пати според неговите зборови, па решил дека е време да направи лифт.

Како да се качите на коњ?

Ова урнебесно смешно видео ќе ви прикаже еден преплашен младич, кој се плаши да се качи на еден сосема смирен коњ.